GLAD

Måste ha fått världens finast grannar. De flyttade in för några veckor sedan, vi har redan hunnit äta middag tillsammans några gånger och flickan i familjen, 11år älskar verkligen Eyla och går på promenad med henne näst intill varje dag. För några dagar sedan kom hon över till oss och frågade om de fick låna lite bakplåtspapper till deras bakning, vilket hon självklart fick. Lite senare på kvällen kom hon över med ett fat fullt med olika kakor och godisar som tack för lånet. Idag ringde hon på dörren och frågade om de denna gång kunde få låna valnötter för att baka brownies. Och nu för några timmar sedan ringde det på dörren igen då hon sträckte fram ett fat med brownies. Alltså så fint! 

 
Men det är inte slut än. Mamma visade mig nyss en lapp hon hade hittat i brevlådan idag. Det stod: "Gott nytt år! Hejsan allihop i hus nummer 21, hoppas ni har haft en rolig jul och att ni gillade era julklappar! Det är nog lite för sent att säga god jul! Men jag hoppas att ni får en härlig nyårskväll och ett gott nytt år! Kramar från allihop i hus nummer 23 <3" Sedan hade hon ritat fyrverkerier och klistrat dit ett hundklistermärke och skrivit "ganska lik Eyla (pil på klistermärket) eller kanske inte <3"
 
Alltså hur fint?? 
 
Där ligger brownies:en, på favoritbrickan jag fick av mina systrar i julklapp. "I det enkla bor det vackra", från Ernst-serien. Love it!
 
 
(Blogg.se fungerade ej igårkväll så inlägget publicerades mu)