13

En vecka av jobb på Nolia är slut. Detta innbär att marknadsgänget åker hem och det dröjer nu ett bra tag innan vi ses igen vilket är mycket tråkigt. I söndags efter att allt efterarbete var klart på nolia åkte jag med till norrmjöle där hela marknadsgänget bodde under veckan och sällskapade det slutkörda gänget. När vi satte på en film senare på kvällen slocknade jag dock ganska snabbt.
 
Dagen där på drog jag Ronja och Alex in till stan för att shoppa som attans typ men jag blev på något konstigt mood så jag kände mig mest lite som en zombie.. När jag skulle åka hem för att hinna äta middag med mamma och pappa missade jag bussen (som var för tidig) och tänkte då att jag skulle gå till cykeln som stod på nolia och cykla hem. Ringde pappa för att säga att jag skulle bli sen och blev då påmind om att vi redan hämtat cykeln från nolia. Ringde mamma 100 gånger för att kolla om jag typ kunde få skjuts på cykeln hem för att ens hinna hem till middagen eftersom det knappt gick några bussar men eftersom att hon hör dåligt hör hon inte om det ringer när hon cyklar. Blev irriterad i mitt redan rådande konstiga mood. Började gå hem. Sen ringde pappa och sa att när han packat klart kunde han hämta mig. Var dessutom ashungrig då jag endast ätiti lite frukost. När jag hade typ en halv kilometer kvar såg jag pappa komma körandes. Trots att det måste varit den kortaste biten han kommit och hämtat mig så var det endå så värt. Kom hem, åt, blev på bättre humör, tog en lång prommenad för att rensa tankarna och åkte senare med mamma till IKSU för ett BoduPump-pass. 
 
Idag har jag ätit frukost ute i solen, varit på prommis med Eyla + plockat blåbär och ska nu ta mig iväg till stan för att träffa mamma. Måste inhandla lite grejer inför resan. Sjukt nervit. Jag är alltså ledig fram till på fredag då jag jobbar SISTA marknaden i selånger i helgen. Sen är jag leg hela veckan och åker sen på söndagkväll till stockholm! Morgonen därpå lyfter sedan planet mot ghana! DET ÄR ALLTSÅ BARA 13 DAGAR KVAR!!!!